Desucon ++!!

Så var det desucon da! Det var.. utrolig gøy! Selv om meg og Zuku endte opp med lite søvn.. jaja! 
Uheldigvis orket jeg bare være inne på connet i 10 minutter den første dagen siden det var så sykt varmt! Å gå med kappe var ikke bare bare ^^;
Dag to orket jeg mye mer, så jeg var en del inne og endte med mange possitive kommentarer om cosplayet mitt! *super glad* >w< Tusen takk!!
Det jeg reagerte mest på var når jeg satt ute den siste dagen, og jeg hørte en jente bare: er det en nazgûl?! DET ER EN NAZGÛL! *løpe bort med 4 andre jenter* JEG ER DIN STØRSTE FAN!! Kan vi få klem!?'' Haha.. så søte <3 ( ´ ▽ ` )ノ
Det var også mange andre som sa jeg hadde et utrolig bra cosplay, og andre mente jeg hadde det beste cosplayet, og så var det de som sa jeg var dritskummel... + at jeg fikk noen unger til å gråte.
Også var det noe som jeg holdte på å få latterkrampe av! Det var en dame med barnevogn inne på connet som spurte om jeg kunne trille vogna mens hun tok bilde.. Jeg kunne umulig si nei til noe så episk!? xD. Synd jeg ikke fikk sett bildet, men ble sikkert awesomt! xD Dont you think!?


Meg og Zuku <3
Og her er mangaene jeg kjøpte.. .3. ~
Håper jeg får se flere bilder etter hvert tho ^^; 

Også har meg og Zuku halvårsjubileum i dag! Så vi brukte dagen til å dra ut og spise kinamat, gå litt ute i parken og se ''snow white and the huntsman''!
Filmen var .. egentlig ikke noe bra, men jeg har sett værre xD

Så dere meg på Desu? .3. Hvis dere sa hei.. og jeg virket usikker.. så så jeg veldig lite under hetta xD Og viste sikkert ikke hvem dere var..
Uansett takk for to supre desucon dager ! <3 

3 kommentarer

Hitoro ~

27.06.2012 kl.00:57

Gartulere så mye til dere to søtinger!!!

Fine bilder ,det var sick varmt på Konnet omg DD: , men jeg overlevde ganske fint var der inne i over 3timer ihvertfall og det var på lørdagen X3

Silje

27.06.2012 kl.20:52

Eg såg deg 8U eg spørte om klem fra dokke før eg blei med Helene og Alyce og folk...igjen. Eg gav veldi forsiktig klem .3. Elskte cosplayet!

Caroline Tomlinson Payne ~

01.07.2012 kl.11:46

Otomen <3

Skriv en ny kommentar

Ray-Chan ~ ☆

17, Sandefjord

Ray-Chan ~ ☆ Jeg blogger om alt fra livet mitt til det rareste du ikke kan tenke deg (=∀=ˇ)~ Så rart er det nemlig! Kommenter gjerne ~ ☆

Norske blogger
hits